3 fordele ved at have en webshop

3 fordele ved at have en webshop

Flere og flere danskere vælger at købe deres varer på internettet og der er da også rigtig mange fordele for dig der gerne vil have en webshop, for det er nemt at komme i gang med og det kræver ikke, at du skal have en fysisk butik for at kunne sælge dine varer. Du kan læse mere her om nogle af fordelene der vil være for dig ved at oprette en webshop.   

Ingen fysisk butik

Ved ikke at have en fysisk butik skal du ikke betale leje af lokaler, du har ikke udgifter til medarbejdere der skal gå i butikken. Selvfølgelig i starten vil du nok selv stå i butikken, for at spare på medarbejderudgiften, men du vil ikke kunne stå der 24/7 og på sigt, vil det være en god ide at have en medarbejder eller 2. Udover lejen og medarbejderne er der også noget vedligeholdelse af butikken, og det at have varer liggende som kunderne skal købe. Du skal have nok kunder der køber i butikken, så du som minimum kan betale udgifterne du har omkring en fysisk butik. Ved ikke at have en fysisk butik slipper du for dette, men alt efter hvad du sælger, så skal du have et lager som du kan sælge fra. I starten kan du have dit lager derhjemme i garagen eller du kan leje et lagerhotel, hvor du kan have dine varer opbevaret. Dette er stadig billigere end at skulle ud og leje en butik, der helst ligger ret godt i forhold til hvor kunderne kommer.   

Det er nemt for dine kunder

En webshop gør det også nemt for dine kunder at købe dine varer, for de skal ikke ned i en fysisk butik for at købe dine produkter. De kan købe dine varer hjemme fra sofaen eller når de er på vej til og fra arbejde. Der er flere og flere danskere, der vælger at shoppe online, fordi de kommer til at slippe for besværet med at der er mange mennesker i butikken. Der er måske ikke lige det mærke eller størrelse som de skal bruge, også går de derfra igen uden at købe noget. Ved at købe online er de kun et enkelt klik væk fra at købe dine produkter og de kan som sagt gøre det hjemme fra deres sofa og det at varen bliver leveret lige til døren, gør også at mange kunder hellere vil købe varer online fordi de kan, hvis det er tøj, stå og prøve det derhjemme, hvor de ikke skal skynde sig fordi der er en lang kø bagved dem, som også lige skal prøve noget tøj.  De skal heller ikke nå det i butikkens åbningstid, som kan være svær at nå for nogle. For en webshop har døgnåbent. Ved at have en webshop, er dit marked heller ikke begrænset, til kun dem der kommer i butikken, men det kan være hele Danmark eller hele verden, hvis det er det du går efter.

Du kan sælge alt

i din webshop er du ikke begrænset af pladsen, som du kan være i en fysisk butik og derfor kan du også sælge alt. Du kan sælge alt fra serviceydelser som f.eks. konsulentarbejde eller bogføring til fysiske produkter som tøj, madvarer eller endda større produkter som vinduer eller en hoveddør.   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *