De selvstændiges A-kasse

De selvstændiges A-kasse

Den verdensomspændende krise har ramt hårdt – for nogen på helbredet og for rigtigt mange af os også økonomisk. Disse usikre tider har måske især lært os, at uanset om vi er lønmodtagere eller selvstændige, så kan vinden vende fra den ene dag til den anden og rive gulvtæppet væk under selv den bedste.

Mange selvstændige og nystartede virksomheder må desværre dreje nøglen om allerede efter de første fem år, og nu med krisen er mange selvstændige blevet ramt særligt hårdt. En A-kasse er dit sikkerhedsnet, hvis isen knækker og dine drømme pludseligt er på dybt vand.

A-kassen for selvstændige

For omkring fyrre år siden blev A-kassen for selvstændige stiftet, og er nu kendt som A-kassen ASE, som er det sikreste valg for iværksættere, freelancere og selvstændige erhvervsdrivende. Dette gælder både som et lønmæssigt sikkerhedsnet og fagforeningshjælp. Hvis du drømmer om mere tryghed og kyndig fagforeningshjælp, når det brænder på, så og læs meget mere om, hvorfor A-kassen ASE er den rette for dig. Selvstændige har andre behov end lønmodtagere, og derfor bør du søge medlemskab i en a-kasse med speciale i netop dine behov.

Endnu mere end et sikkerhedsnet

Selvstændige, freelancere og erhvervsdrivende har samme vilkår som alle andre ved et medlemskab og får en lang række eksklusive fordele med sig. Skulle uheldet være ude, er du ikke kun støttet økonomisk, men du får også hjælp og vejledning til, hvordan du bedst kommer videre. Som medlem kan du søge økonomisk støtte til kurser og efteruddannelser, så du kan udvikle dine kvalifikationer med henblik på at nå frem til dit næste mål. Herudover modtager du naturligvis også personlig og professionel vejledning til din jobsøgning samt undersøgelse af dine muligheder i samarbejde med dig.

Lønsikring i hårde tider

Uanset om din virksomhed må lukke for altid eller bare i en periode, kan du med a-kassens lønsikring forsikres mod løntab. Det betyder, at hvis krisen rammer og umuliggør at din virksomhed kan holdes kørende, er du med lønsikring sikret op til 80 procent af din hidtidige indtægt. Dette kan være netop den hjælp, du har brug for, for at kunne komme på fode igen.

Endnu mere tryghed med juridisk bistand

Som medlem af A-kassen ASE får du naturligvis også juridisk bistand, hvis du i en situation har brug for faglig og juridisk hjælp til ansættelsesforhold og andre problemstillinger. Med et økonomisk sikkerhedsnet, støtte til kurser og efteruddannelse samt juridisk bistand og lønsikring kan du med tryghed og oprejst pande komme igennem hårde tider.

Alt hvad du har brug for i én pakke

Med et medlemskab hos ASE får du alt det, du som selvstændig erhvervsdrivende eller freelancer har brug for i én pakke – hvis du skulle blive langtidssygemeldt eller endnu en krise skulle stille sig i vejen for dit selvstændige virke. Selvstændige har nogle andre behov med hensyn til sikkerhedsnet end lønmodtagere – derfor er det en endnu større fordel at vælge en a-kasse med stor erfaring med hjælp til selvstændige, og netop det finder du hos ASE.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *