Disse medarbejdergoder bør du overveje

Disse medarbejdergoder bør du overveje

 

Hvis du driver virksomhed, er du med garanti bevidst om, hvor vigtigt det er, at du passer godt på dine medarbejdere. Dette kan gøres på mange forskellige måder, så dine medarbejdere ser endnu større værdi i at arbejde i netop din virksomhed. Gode, trofaste og dygtige medarbejdere hænger ikke på træerne, og det er derfor vigtigt, at du formår at fastholde dem. Læs denne artikel og find ud af, hvilke medarbejdergoder du skal tilbyde dine ansatte.

Motion og sport

Hvis du har mulighed for det i de erhvervslokaler, du og dine medarbejdere befinder jer i, kan du med fordel indrette et fitnesscenter, som dine ansatte kan bruge helt kvit og frit. Flere virksomheder i Danmark har endda gjort det til et krav, at de ansatte skal motionere flere gange ugentligt, da det kan øge effektiviteten på arbejdspladsen. Hvis du ikke har mulighed for at indrette det i erhvervslokalerne, kan du tilbyde dine ansatte et abonnement til et fitnesscenter. Du vil med garanti kunne mærke, at dine ansattes humør og effektivitet vil blive forbedret, hvis de begynder at dyrke regelmæssig motion.

Tandlæge

Rigtig mange danskere undgår at tage et smut forbi tandlægen af frygt for at gå derfra med en dyr tandlægeregning eller grundet tandlægeskræk. Førstnævnte er dog den primære grund til, at mange danskere har svært ved at tage telefonen og ringe til tandlægen. Du kan som chef give dine medarbejdere gratis tandlægebesøg, ved at du tilbyder dem, at de kan give regningen videre til dig. Du vil helt sikkert blive kåret som årets bedste chef, hvis du kontakter en tandlæge på Frederiksberg.

Arrangementer, festivaler og koncerter

Du kan med fordel invitere dine ansatte på festival, til koncert eller til andre arrangementer, hvor I også har mulighed for at lære hinanden bedre at kende, og opleve ting sammen, som kan lede til hyggelige og sjove samtaler over kaffemaskinen mandag morgen. Det er utrolig vigtigt, at dine kollegaer også har mulighed for at komme hinanden ved uden for arbejdspladsen, da dette kan give et fantastisk sammenhold på arbejdspladsen, hvor man er villig til at være ekstra fleksibel og hjælpsom. Husk dog også at respektere de ansatte, som ikke har et behov for at socialisere uden for arbejde, og du skal desuden som chef tage stilling til, hvilken chef du gerne vil være. Skal du også være med til de sociale arrangementer eller ej?

Hvis du følger ovenstående råd og tilbyder disse medarbejdergoder til dine ansatte, vil du med garanti kunne mærke, at arbejdsmiljøet bliver forbedret, dine ansatte vil lære hinanden at kende på et højere niveau, og effektiviteten vil blive forøget. Du kan altid forhøre dig hos dine medarbejdere, så du kan blive klogere på, hvilke ting der vil give dem værdi på arbejdspladsen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *