Disse ting skal du have som ung iværksætter

Disse ting skal du have som ung iværksætter

 

Flere og flere går med drømmen om at starte deres eget, og det kan også vise sig at være en rigtig god idé. For ikke nok med at det er spændende og ikke mindst lærerrigt at skabe noget selv, så frister det også mange at være herre over egen tid og ikke mindst succes – sidstnævnte dog med forbehold for markedet naturligvis. Jo flere kræfter og ikke mindst kompetencer der ligges i et start-up, jo bedre resultater ses ofte, og netop derfor giver vi dig her et bud på 3 ting, du skal have som ung iværksætter, i tilfælde af, at du ikke har tænkt på det selv!

 

Accessories for god fremtoning

Det lyder muligvis en kende dumt, men fremtoning er noget af det vigtigste, når man er ny på markedet. Det handler om, hvordan kunder og vigtigst af alt fremtidige kunder ser dig, og derfor bliver du som iværksætter nødt til at tænke på, hvordan du ser ud udadtil. Både hjemmeside, markedsføring, LinkedIn-profil og lignende skal være i top, men hvis du er synlig offentligt, bør du også tænke over dit image, samt hvor professionel du står frem. Dette kan eksempelvis være ting som en smart computertaske, et jakkesæt af høj kvalitet eller lignende materielle ting. Førstnævnte er en nem og forholdsvis billig investering, og læder- og skindtasker til computer gør en større forskel, end du aner.

 

Et kontor

Bare rolig, du behøver ikke at købe et kontor lige med det samme! Men så snart din virksomhed kommer op at køre, og din omsætning fortsat stiger, så bør et kontor være noget af det, du overvejer. Du kan nemt nøjes med at leje et kontorlokale. Det vigtigste er, at du kan stråle af seriøsitet over for dine kunder, samt at du har et sted, hvor du kan udvikle virksomhedens netværk. Får du ansatte, skal disse også have et sted at være, så afhængig af hastigheden, din virksomhed vokser med, kan du med fordel tænke dette ind, når du vælger kontor.

 

Markedsføring

Visitkort, kuglepenne, diverse kontorartikler. Disse ting vil i sig selv skabe opmærksomhed omkring din virksomhed, hvilket kan gavne dig rigtig meget. Afhængig af hvad du udbyder, kan du eksempelvis lægge kuglepenne ud på skoler, universiteter og andre offentlige pladser, så folk bliver opmærksomme på, at du findes. Oftest kan kuglepenne med reklame fås for mindre end 2 kr. stykket, og den slags reklame tjenes derfor meget mere ind, end den koster, hvilket er fordelagtigt for en ny virksomhed med få midler. Lad også gerne kampagner og tilbud fremgå, så du får en lun start – det vil gavne dig senere, når kunderne har fået et godt førstehåndsindtryk!

 

Held og lykke med virksomheden!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *