En pause fra solen giver tid til netshopping

En pause fra solen giver tid til netshopping

 

Det er ikke kun november og december, der grundet julen byder på sæsonmæssig vækst i E-handelen i Danmark. Varme somre kan også skabe interesse for boligindretning, nye havemøbler og en opdateret sommergarderobe.

 

Varmeste sommer længe

Sommerdagene i herhjemme har allerede for længst oversteget sidste års deprimerende 13 sommerdage. Allerede den 15. maj i år toppede vi sidste års antal af sommerdage i Danmark, og derfor har mange af danskerne allerede vænnet sig til de høje temperaturer, og de som ikke fik bestilt en ferie syd på skildrer ikke med utilfredsheden.

Når vi til og med også oplever tropenætter og dagtemperaturer oppe omkring de 30 grader, så kan en siesta i stuen med mobilen i hånden give mulighed for at realisere nogle af de sommerprojekter, der er råd til, fordi charterferien er sparet væk.

E-forhandlerne må derfor ikke hvile på laurbærrene i sommermånederne, da specielt forhandlere af tøj, havemøbler, boliginteriør og udendørs legetøj og gadgets har store summer penge at indhente.

Det køber vi online i sommervarmen

Sommervarmen kan eksempelvis give en øget interesse i udvidelsen af sommergarderoben med flere sommerkjoler. Det kan nemlig blive en svedig fornøjelse at shoppe i 28 graders varme, når tøjet skal af og på i prøverummet. Derfor er E-handel en hurtig og behagelig løsning, når garderoben skal udvides.

Lige nu er der i byggemarkeder og supermarkeder også stor efterspørgsel på ventilatorer, blæsere eller airconditionanlæg, og med et udbud der ikke kan følge med efterspørgslen, er det lige netop internettet og E-handlen som forbrugerne går til, for at undersøge lagerbeholdningen af den kølige luft.

Sommerindretning

Samtidig vil mange danskere gøre det til et projekt i sommermånederne at ommøblere altanen med en hyggelig lyskæde eller nye møbler, netop fordi sommervarmen holder danskerne længere ude og derfor også øger fokus på de ting der nu måtte mangle i deres nye yndlingssted i hjemmet. Det kunne eksempelvis være et nyt sæt liggestole og et havebord til terrassen fra IKEA, pyntet med en sommerlig dug fra damask duge i neutrale pasteller eller mere iøjnefaldende sommerfarver – se udvalget her.

Når også altanen bliver for varm at opholde sig på, kan en parasol ofte også blive et must. Også her er denne en besværlig og tung varer at transportere hjem i bil eller på cykel fra nærmeste forhandler, hvorfor E-handlens hurtige klik og stadig billigere og hurtigere mulighed for forsendelse lokker forbrugerne til.

Til de små

Bliver det med indretning og solbadning for kedeligt for de mindste i familie, så skal E-forhandlerne huske på, at der også her er et stort markedspotentiale. Med børn der ofte hurtig mister interessen for deres legetøj og udendørsaktiviteter i takt med, at skolernes sommerferie skrider frem, kan forbrugerne med hurtige klik på iPaden købe nye havespil eller et badebasin hjem til deres legende børn i haven.

Nu er der ikke andet for, end at nyde den lange danske sommersol med alle de aktiviteter og gadgets, som gør den værd at tilbringe tid i.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *