Få mere succes med det rigtige førstehåndsindtryk.

Få mere succes med det rigtige førstehåndsindtryk.

Som iværksætter er det alfa og omega at dit produkt udstråler det helt rigtige, og det kan påvirkes på mange måder. Signalet dit produkt sender kan selvfølgelig påvirkes ved at justere pris, design og salgskanaler, men det er også vigtigt at din virksomhed udstråler de rigtige værdier. Førstehåndsindtryk er alt Du kan læse mere i dette indlæg om hvordan du sikrer at din virksomhed sender de rigtige signaler til din målgruppe.

Du repræsenterer din virksomhed hele tiden

Det er vigtigt at huske på at du, 24 timer i døgnet, repræsenterer din virksomhed. Det betyder at din opførsel, dit udseende og alt hvad du foretager dig bliver forbundet med virksomheden, og det er derfor vigtigt at tænke over hvordan du selv fremstår. Førstehåndsindtrykket betyder alting, når du skal lukke en aftale med en kunde, eller skal mødes med en kunde for første gang. Kunden danner hurtigt et førstehåndsindtryk af dig og din virksomhed, uanset om det er til et møde, i en butik eller via nettet, som f.eks. kunne være via. din hjemmeside.

Tænk over dit eget førstehåndsindtryk

Det er vigtigt at du tænker over hvordan du selv fremstår, når du møder kunder for første gang. Der er stor forskel på hvilket indtryk, der bliver dannet af dig, bare ud fra din beklædning. Tænk over hvilke signaler du f.eks. sender med en strøget skjorte kontra en ustrøget skjorte, det er ofte de små ting der gør forskellen, når du møder en person for første gang. Mange personer vurderer også dine færdigheder, ud fra måden du taler på, mange bandeord eller dårlige formuleringer kan lede til et negativt førstehåndsindtryk.

Det er ofte en god idé at vurderer vedkommende du skal møde, så du har mulighed for at tilpasse dig deres personlighed. Det er langt de færreste stille personer der søger en ekstra ekstrovert person, men det kan sagtens hjælpe med at kickstarte samarbejdet hvis du tager teten på fælles opgaver, eller ved at sørge for at tage kontakten. En meget ekstrovert personlighed vil dog gerne kombineres med en anden ekstrovert personlighed, da de personlige bånd ofte betyder meget i disse situationer. Hvis de kan grine og snakke med dig, skaber det ofte en større tillid til samarbejdet.

Brug arbejdslokalerne

Det er ikke kun det personlige der har en rolle i førstehåndsindtrykket, men lækre kontorbygninger kan også sende et signal om at du er succesfuld. Det er derfor en stor fordel at sørge for at dine kontorer byder på noget unikt, da det både vil give et godt indtryk hos dine kunder, men også i dine medarbejders hverdag. Det kan være en unik udsigt, ekstra lækre lokaler eller faciliteter der kan gøre det rigtig gode indtryk hos kunden. Det kan være en god idé at allierer sig med en boligadvokat, så du kan få en ekspert til at vurderer bygningen, så du ikke bliver overtalt, af en unik udsigt, til at indgå en dårlig aftale. Det er utrolig nemt at finde den boligadvokat der passer til dig, hvis du bare sørger for at finde en oversigt over de bedste boligadvokater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *