Find virksomhedens næste nøgleprofil

Find virksomhedens næste nøgleprofil

Flere virksomheder får enten en hård opstart, eller en hård tid på et senere tidspunkt.

Hvis man støder på røde tal, så er det vigtigt man undersøger og identificere hvor problemet ligger henne. Det kræver nemlig en undersøgelse af problemet, før man rette op på det.

I mange tilfælde så går virksomhederne i røde tal, fordi der er problemer i ledelsen samt nøgleprofilerne.

Hvorfor skal man bruge ny ledelse

Hvis virksomheden står i røde tal, så kan det ofte være fordi ledelsen i virksomheden. Det er ledelsen som styre retningen i virksomheden. Det er i alle virksomheder en holdopgave at vækste, men det er ledelsen som skal korrigere de ansatte i mål.

Derfor ser man ofte, at en virksomhed der ikke vækster nok eller går i minus, har problemer i ledelsen. Derfor ser man også ofte skift hos virksomheder i ledelsen. Meget ofte så får det også virksomheden til at vækste.

Brug rekrutterings bureauerne

Hvis i har mistet en leder ved opsigelse, eller i mener det er tid til et udskift i toppen af kæden, så kan man med fordel bruge et rekrutteringsbureau.

Med hjælp fra et professionel rekruttering, kan i finde en markant bedre kandidat, end ved traditionelle jobsamtaler.

Ud over det, så sparer man meget tid ved at bruge rekrutteringsbureauerne. Hvis du f.eks. vælger Ballisager, kommer alle kandidaterne igennem 10 trin, før de bliver godkendt og anbefalet til ansættelse i jeres virksomhed.

Hos Ballisager tager de jer igennem et mindre forløb, for at kunne finde den helt optimale kandidat som passer til jeres virksomhed.

Foranalysen

Det første trin for at finde kandidaten er foranalysen. Foranalysen står for både undersøgelse, samt der bliver stillet alle de nødvendige krav til jeres kommende kandidat.

Det er nemlig også her, Ballisager lærer alt det nødvendige om jeres virksomhed.

Annoncering

Når foranalysen er blevet lavet, så vil Ballisager bruge deres mange års erfaring til, at skabe den optimale annoncering for jer. Inden annonceringen bliver lagt ud, vil der blive sparret med jer omkring hvordan i vil have det.

Her vil i sammen fastsætter en annonceringsplan, i kan sammen finde ud af den bedste fremgangsmetode til at finde den optimale kandidat.

Search

Når Ballisager skal finde lige netop jeres næste kandidat, så bliver det naturligvis gjort så diskret som ønsket.

Ballisager arbejder naturligvis efter jeres ønske, så hvis i ønsker det fortroligt bliver dette gjort. Ballisager har også en database over godkendte kandidater, fra en række forskellige stillingsniveauer, der er flere tusind på listen. Hvis nogen passer jeres ønsker, bliver deres sag fremlagt for jer hvor i kan vurdere kandidaterne.

Screening

Inde hos Ballisager bliver alle ansøgere der bliver vurderet som gode kandidater, screenet en gang før to samtaler.

Screeningen er for, at opnå så meget basal viden om kandidaten som muligt. Kandidaten bliver her spurgt om de vigtige punkter, samt alt forhåndsviden bliver afklaret.

De to samtaler

Først nu vil en kontaktperson fra jer, blive inddraget i processen.

Kandidaterne kommer igennem to forskellige samtaler. Den første samtale vil blive klare i Ballisagers lokaler og af Ballisagers konsulent.

Den anden samtale som er ’Finale samtalen’, bliver gjort i jeres virksomhed.

Her kan i interviewe og spørge ansøgeren om alt nødvendigt. Der vil hertil også være en konsulent fra Ballisager til stede som hjælp. Konsulenten vil efterfølgende sparre med jer, om hvem de mener er den bedste kandidat.

Tests, ansættelse og opfølgning

Når i har fundet en kandidat, vil Balisager som de sidste trin, tage kandidaten igennem en række forskellige tests.

Når i fælles har fundet jeres næste nøgleprofil, så kan i starte ansættelsen og få personen i arbejde. Efter noget tid vil Ballisager lave to opfølgninger med jer, for at se hvordan deres kandidat klare sig.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *