Fremtidens arbejdsplads er i hjemmet

Fremtidens arbejdsplads er i hjemmet

Ovenstående overskrift er naturligvis noget af et postulat og givetvis også en overdrivelse af de større. Omvendt er der ikke den store tvivl om, at det for nogen kommer til at være en realitet. Der er flere og flere danskere der arbejder på tværs af landegrænser og hvor hele verden mere eller mindre er arbejdspladsen. For disse giver det ikke nødvendigvis mening at være låst fast på en arbejdsplan. På samme tid kan en arbejdsplads rent faktisk spare mange penge på, at der ikke en fysisk arbejdsplads, men at der er arbejdsstationer rundt om i landet.

Hvis man er iværksætter og nystartet, man kan nok også med fordel overveje, om man egentlig skal have et kontor, eller man vil have et kontor i sit hjem. Der er dog naturligvis også ulemper ved at sidde hjemme og arbejde. Det kan være meget givtigt at komme væk fra hjemmet og mødes med andre mennesker, især hvis man er nystartet.

Nye krav til hjemmets omgivelser

Hvis man forestiller sig, at man skal arbejde fra sit hjem, så er der nogle krav man skal opfylde. Ens hjem bliver nemlig ens arbejdsplads, også selvom man har en anden arbejdsgiver, der betaler ens lån. Det betyder naurligvis, at der er noget krav til arbejdsmiljøet der skal overholdes. Det betyder også, at man skal tænke lidt mere over, hvordan ens hjemmekontor ser ud. Hvis man arbejder hjemmefra, kan man nok forvente, at man kommer til at have mange videoopkald, og det sætter nogle krav til omgivelserne omkring en.

En af de ting man med fordel kan investere i, er en skærmvæg som denne. Udover at den kan bruges til at opdele et rum med, kan den også bruges til at skabe en god og rolig baggrund. Du kender måske det med at skulle holde et videomøde med en, hvor du hele tiden kan se en masse rod bagved. Du har ikke lyst til at være denne person, og med en skærmvæg kan du slippe uden om det problem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *