Funding af din Startup virksomhed

Funding af din Startup virksomhed

Som nystartet virksomhed kan det være svært at få økonomien til at hænge sammen. Uden penge i kassen er det umuligt at investere i alle dine gode ideer. Det er vigtigt at du kan sælge dem til andre.  Så skal du nok finde nogen der kan se mulighederne i din startup virksomhed. Dem der kan hjælpe her, kan være en virksomhed som vurderer, at netop den ide du har fået har et stort potentiale. Det kan også være forskellige fonde som kan støtte din virksomhed økonomisk.

Hvem er New Nordic Advisors?

New Nordic Advisors er et selskab som investerer i andre virksomheder med en brændende iværksætterånd. Med finansiering skaber de forskellige muligheder for investeringer i fremtiden. Der er i samarbejdet stort fokus på finansielle ydelser med firmaer på tværs af forsikring, kapital forvaltning og finansiel teknologi.

Virksomheden ledes af et tværfagligt hold som består at finansielle fagfolk. Disse medarbejdere har bred ekspertise inden for førnævnte områder. Virksomheden tager udgangspunkt i en nordisk synsvinkel på erhvervslivet. De sætter lid til kreativitet, partnerskab og transparens i virksomhedsstrukturen. Firmaets kultur bygger på sammenhold, ingen undskyldninger og ingen grænser.

Funding til din nye virksomhed

Funding til din virksomhed er en måde at skaffe kapital på. Når du er nystartet, vil du som oftest have brug for tilførsel af kapital. Det er for at skabe vækst i virksomheden eller investeringer af forskellig art. Der skal postes penge ind i en virksomhed, for at der også kan komme nogen ud. Men nogle gange skal der også ses på om kapitalerne er brugt de korrekte steder. Du kan få hjælp fra forskellige rådgivende virksomheder. De kan hjælpe med at finde det eller de punkter, som har brug for ekstra økonomisk bistand.

Det kan godt være svært at skaffe de midler du skal bruge for at vækste. Der findes forskellige virksomheder som kan hjælpe dig med dette. Du skal blot finde dem og søge om hjælp til din virksomhed. Hvis du har de rigtige ideer og en god forretningsplan kan du sagtens komme langt med det.

Hvis du kun har brug for en mindre indsprøjtning, findes der forskellige fonde du kan søge.

Det er ikke altid det kun økonomisk du har brug for et boost. Find den rette hjælp fra andre iværksættere og virksomheder. Det skaber produktion og overskud.

Mulighed for køb af hele virksomheden.

Dette alternativ giver dig mulighed for at male med en bredere pensel. New Nordic har investeret i mange forskellige typer af selskaber. De investerer i de virksomheder de kan se et potentiale i. Selv om virksomheden opkøbes og der er ting der skal ændres, vil tingene fungere som de har gjort hidtil.

For kunderne er der nemlig ingen forskel. De behøver ikke bekymre sig om de ting der sker i maskinrummet af virksomheden. Dog skal det siges, at der godt kan ske ændringer som er til fordel for kunderne. Der kan være nye muligheder for abonnementer, services, produkter og lignende. Det er sagtens muligt for de tidligere ejere at fortsætte i firmaet efter et vagtskifte når firmaet opkøbes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *