Hold en firmafest til sommer

Hold en firmafest til sommer

For mange er en firmafest en af årets vigtigste og sjoveste arrangementer. Det er her, alle virksomhedens medarbejdere og måske og samarbejdspartnere er samlet. Dette styrker både de interne og eksterne relationer. Samtidig er det en måde at sige tak til dine medarbejdere for både gode resultater og gode indsatser. Du kan holde en firmafest til sommer, hvor vejret er godt, og der er mulighed for udendørs aktiviteter også. Læs mere her om at holde en firmafest til sommer.

Når du skal holde en firmafest, er det en god idé at hyre et full service eventbureau. Her får i hjælp til udviklingen af eventet. Samtidig få i arrangeret skræddersyede event i de bedste omgivelser. Herunder finder du fire punker, din firmafest til sommer ikke bør halte på.

Find den bedste location

Stedet for din firmafest til sommer bør være så optimalt så muligt. Denne location skal nemlig danne rammerne for festen – og hvad ville være værre, end at sommerens firmafest bliver husket som: ”Firmafesten på det ulækre vandrehjem” eller ”firmafesten midt ude i ingenting”. Du bør derfor vælge din location med omhu, så fokus ikke bliver flyttet fra det, som firmafesten er til for – nemlig at styrke netværket.

Underholdningen er et af de vigtigste parametre

Hvis underholdningen til din firmafest til sommer er en succes, så kan du godt forvente, at hele firmafesten bliver en succes. Både underholdning og musik skaber en unik stemning og gode øjeblikke, som dine medarbejdere sent vil glemme. De kan være, dine medarbejdere endelig møder en kendt komiker, eller måske får i som firma en ny temasang, fordi i har hørt den hele aftenen land.

Det er muligt både at skabe mindre intime firmafester til sommer. Du kan også skabe koncertlignende oplevelser til festen. Forestil dig en firmafest, hvor Rasmus Seebach, Medina eller Ankerstjerne optræder. Den firmafest vil kollegaerne sent glemme!

Uden mad og drikke er der ingen fest

Ordsproget ”uden mad og drikke kører festen ikke” bliver her reelt. En firmafest med dårlig eller for lidt mad, bliver aldrig od. Samtidig er det vigtigt, at du serverer den lækreste mad til din firmafest til sommer. Det behøver ikke være gourmet mad, så længe maden er god, og der er noget for enhver smag, går du ikke galt i byen. Du kan selvfølgelig vælge mellem servering eller buffet.

Desuden kan du også vælge at tematisere din mad. F.eks. kan du holde mexicansk, kinesisk eller amerikansk firmafest. Det vil give dine kollegaer mulighed for også at forberede noget inden selve firmafesten, som f.eks. påklædning eller udklædning. Hermed skaber du en god baggrund for, at kollegaerne både glæder sig og er mentalt klar til at gøre sommerfirmafesten til årets højdepunkt.

Vælg en event arrangør med erfaring

Du har måske ikke prøvet at planlægge en sommerfirmafest endnu. Det har en event arrangør, og derfor kan du få hjælp herfra til at gøre din firmafest endnu bedre. Ofte har en eventarrangør også aftaler med musikere, forskellige lokationer og leverandører af mad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *