Huskeliste til indretning af hjemmekontoret

Huskeliste til indretning af hjemmekontoret

Læs med i denne artikel, hvor vi husker dig på vigtige elementer i etableringen af et hjemmekontor.

For lås og slå

Dit hjemmekontor kan gemme på mange private sager, så som computer, passwords, vigtige papirer og dokumenter. Derfor bør du med fordel installere en lås i døren indtil dit kontor. Dette kan sikre, at børn og gæster – indbudte så vel som ubudne, ikke snuser rundt i dine sager

Arkivering

Skal du bruge et af husets eller lejlighedens værelser til hjemmekontor, så kan det være en fordel at indrette efter andre behov også. Måske dette rum kan bruges til overnattende gæster, og en ekstra seng. Derfor er det smart at kunne gemme vigtige papirer og rod væk et sikkert sted. Anskaf dig derfor et fedt arkivskab eller sørg for at have aflåste skuffer til opbevaring.

Det perfekte skrivebord

Når du skal indrette det perfekte hjemmekontor, så er det vigtigt ikke at gå ned på indretningen. Måske du blot skal benytte kontoret en gang eller to om måneden, men er skrivebordet ikke fedt og stolen ikke behagelig, så bliver det nemmere at springe det vigtige arbejde over til fordel for sofa og netflix.

Har du et kreativt job med mange værktøjer, plantegninger, skriveredskaber og andre rekvisitter, så bør du overveje at anskaffe dig et stort og bredt skrivebord, hvor der er plads til brede armbevægelser. Har du derimod et mere simpelt job, hvor computeren er din eneste kompagnon, så gå med et mindre skrivebord, til gengæld med rigelig arkivplads og aflåste skuffer.

Internet

Hvis du skal indrette et hjemmekontor, så er det vigtigt at huske på, at internet med høj sandsynlighed bliver en stor nødvendighed netop i dette rum. Derfor nytter det ikke, hvis forbindelsen ikke rækker til dette rum, eller hvis vitale kabler og stik mangler i dette rum.

Tjek derfor internetpriser.dk, hvor du kan finde en oversigt over de bedste bredbåndsløsninger til et hjem og dine behov. Måske kommer jeres samlede forbrug i husstanden ikke til at ændre sig efter indretningen af et hjemmekontor, men måske gør rækkevidden, at der skal en ny og forbedret router til.

God belysning

Et sidste område i indretningen, hvor mange fejler, når de skal indrette et hjemmekontor, er i belysningen. Mange beholder den allerede eksisterende loftsbelysning i lokalet, som ofte er en dæmpet og hyggelig belysning.

Husk derfor at indkøb en god bordlampe eller ny loftslampe med tilhørende pære, så du får den helt optimale arbejdsbelysning. Forestil dig en lang dag på kontoret med blot en hængende loftslampe eller en lille bordlampe, og forstå da, hvad dårlig belysning i dit hjemmekontor vil gøre ved dit arbejdsmiljø og syn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *