I 2021 kan teambuilding klares online

I 2021 kan teambuilding klares online

Efter året 2020 og nedlukningen, har flere teambuilding virksomheder leget med ideen om online teambuilding. Eftersom året 2021 heller ikke ligefrem er åben helt for at komme ud og lave teambuilding med arbejde, skole eller andet, er det klart, man har brug for noget, der kan erstatte det.

Online teambuilding

Alt er lukket lige nu, og der går nok noget tid, inden vi kan få lov til at lave ting som teambuilding, der ofte betyder, at man står tæt sammen. Men der er jo stadig brug for at kollegaer, elever og andre bruger tid sammen. En arbejdsplads og en skole er altid bedre, hvis alle har det godt med hinanden. Selvfølgelig kan alle ikke være bedste venner, men man skal kunne arbejde sammen.

Derfor er der stadig brug for teambuilding, selvom landet endnu er lukket ned. Det er selvfølgelig ikke helt det samme, som hvis man var sammen i virkeligheden. Men det er det tætteste, man kan komme. Derfor er online teambuilding altså ret smart, hvis man vil holde det gode kammeratskab.

Online teambuilding kan også gøres som familie eller venner, hvis det er noget man har brug for. Lidt splid i familien eller vennegruppen er aldrig sjovt. Så kan lidt teamwork, hvor man er tvunget til at arbejde sammen, faktisk hjælpe på det. Men det er specielt arbejdspladser og skoler, der tager bruger af teamworks aktiviteter.

Hvad for noget teambuilding kan gøres online?

Men hvad er det dog for noget teambuilding, man kan gøre online? Der er helt sikkert flere ideer, der er i gang med at blive pitchet og flere muligheder, der er i gang med at blive lavet. Noget af det, som man kan gøre online, er et escape room.

I et escape room skal man i grupper løse gåder for at slippe ud af rummet eller andet lignende. Dette kan sagtens gøres online, da man kan snakke sammen online også. Så har alle en browser åben, hvor man kan se alt muligt, som gerne skulle hjælpe med at løse gåden.

Der er også blevet lavet online mordmysterier, hvor man skal løse et mord sammen. Dette minder lidt om escape rooms, men handler altid om et mord, fremfor escape rooms, som kan handle om at alt muligt.

Der er blevet lavet det, man kalder remote teambuilding. Her er det en masse spændende, ting der sker. Det er trivia, filmklip, matches af personlige facts blandt deltagerne, foto udfordringer, missioner og meget mere. Her er det altså bare en masse sjov og ballade, som vil give godt humør blandt deltagerne, hvor de er andre er mere seriøse og rigtig teamwork arbejde.

Hvad man har lyst til, er selvfølgelig op til en selv og de andre deltagere. Uanset hvad der vælges, vil det helt sikkert gøre en forskel på humøret, energien og lysten. Alle har brug for lidt sjov, og det er det altså bare at prøve sådan noget. Det er en helt specielt oplevelse, der kan knytte bånd mellem mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *