ITAGIL optimere dit firmas IT-systemer

ITAGIL optimere dit firmas IT-systemer

IT er en essentiel del af langt de fleste kontorers arbejdsrutiner. IT hjælper os både at planlægge, udføre og holde overblikket over vores daglige arbejde, og derfor er det altafgørende, at vi arbejder i IT-systemer, der fungerer, som de skal.

Trænger dit firmas IT-system til en opdatering eller en udskiftning? Så kan du med fordel overveje at hyre et professionelt konsulenthus til at tage sig af opgaven. Og der er mere end én god grund til, at du bør finde konsulenthuset på itagil.dk.

Hvem er ITAGIL?

ITAGIL er et ISAE 3402 certificeret IT drift- og konsulenthus, som både har afdelinger på Østerbro i København og i Tønder. ITAGIL specialiserer sig særligt som outsourcing partnere inden for IT, og de har blandt andet mange års erfaring med cloud-, server-netværks, sikkerhedsløsninger, support og generel IT-drift.

ITAGIL har eksisteret siden 2001 og servicerer i dag over 1.000 både store og små virksomheder i Danmark og i resten af Norden. ITAGIL har allerede en lang række tilfredse kunder i baggagen, og dét skyldes blandt andet, at medarbejderne hos ITAGIL har kompetencerne til at varetage enhver form for IT-relateret opgave.

Hvad kan ITAGIL hjælpe med?

ITAGIL har grundlæggende set seks kerneområder. Det første område knytter sig til drift og IT-support, og ITAGIL adskiller sig fra lignende virksomheder ved, at de har et supportteam, der sidder klar til at besvare dine spørgsmål hele døgnet rundt.

ITAGIL har også mange års erfaring inden for hosting og drift af såvel simple cloud hosting løsning som egne og mere georedundante datacentre.

Når du hyrer en IT-konsulent fra ITAGIL får du en arbejdskraft, som du nemt kan justere efter dine behov. Du slipper for et dyrt mellemled og kan vide dig sikker på, at du altså har en professionel IT-resurse med på sidelinjen.

Dertil hjælper ITAGIL dig gerne med dit virksomheds sikkerhed og GDPR, din Microsoft Office-pakke og alt, der relaterer sig til web- og applikationsudvikling.

Hvorfor hyre ITAGIL?

Den mest fremtrædende grund til at hyre ITAGIL er, at virksomheden har et meget bredt kompetencesæt i forhold til IT. Når du hyrer netop denne virksomhed er du derfor sikker på, at kunne få alle dine udfordringer løst ét sted. ITAGIL har også et væld af positive referencer fra store kunder som Toyota, Noiselimit og forskellige af landets kommuner.

Kontakt ITAGIL via formularen på deres hjemmeside og bliv meget klogere på, hvad ITAGIL kan gøre for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *