Sådan får du et stilet hjem uden at bruge alle dine penge på indretning

Sådan får du et stilet hjem uden at bruge alle dine penge på indretning

En stil, der aldrig går af mode, er den luksuriøse stil. Desværre er den luksuriøse stil – som ordet antyder – ofte dyr at opnå, hvilket netop er det, der gør, at den er så eftertragtet.

Det har altid været sådan, at det der er uopnåeligt, er det, der er eftertragtet, hvilket er uheldigt for alle dem, der for eksempel ikke har råd til at opnå stilen – sådan behøver det dog ikke at være længere. Nu kan du nemlig opnå en luksuriøs stil uden at bruge hele din formue.

Hold dig til et tema

Det, der ofte kendetegner et luksuriøst hjem, er et gennemgående tema. Det kan være et bestemt mønster, et bestemt mærke eller måske blot nogle bestemte farver, som du er helt vilde med, og som du har til at gå igen og igen igennem hele dit hjem.

Et tema, der er nemt at holde sig til, og som du ikke vil skulle skifte ud det ene år efter det andet, fordi det ikke længere er populært, er neutrale farver. Neutrale farver som sort, hvid og guld, er nogle af de farver, der altid er populære og altid er på mode. Derfor kan du nemt have disse som det gennemgående tema igennem huset.

Spar op til enkelte designer items

Enkelte designer items kan gøre underværker for et hjem – dog er designer items jo ikke noget af det, der lige passer ind i et stramt budget. Derfor kan det være en god ide at spare op.

Med blot en enkelt designer item hæver du med det samme standarden i dit hjem, hvorfor det kan være det item, der gør hele forskellen. Find Eames stole her og se hvordan det ændrer hele rummet og får det til at se mere luksuriøst ud.

En anden mulighed er også at købe produktet på tilbud. Hold øje med forskellige tilbudsaviser og magasiner samt kig på nettet for at se, om det skulle blive tilgængeligt.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *