Spar penge på din elektronik i din startup virksomhed

Spar penge på din elektronik i din startup virksomhed

Elektronik til ledere og alle medarbejdere kan være en af de største udgifter for en virksomhed, specielt hvis du er en startup virksomhed. Men der er faktisk rigtig mange penge at spare på området, hvis man tænker i alternative baner. I denne artikel vil vi give dig de bedste tips til, hvordan du kan spare penge på elektronikken i din startup virksomhed.

Benyt dig af brugte computere

Hvis du er en startup virksomhed og stadig ikke har fundet de rette computere til dig selv og dine medarbejdere, kan det være en god ide at købe computerne brugte.
Prisdifferencen på en brugt computer og en splinterny computer er ekstrem stor, og som en startup virksomhed kan det derfor kun betale sig at tage det billige alternativ.
På den måde mister du ikke så mange penge, hvis din startup virksomhed ikke får succes på markedet, og du kan til hver en tid udskifte computerne, hvis din startup virksomhed får stor succes.

Udover brugte computere, kan du også spare enormt meget ved at købe en billig printer, så du ikke har et kæmpe forbrug på blæk og toner.

Reparér i stedet for at smide ud

En anden måde at spare penge på som startup virksomhed, er ved at praktisere reparation. Hvis du altid prøver at få repareret den elektronik, der ikke længere virker, vil du kunne forlænge holdbarheden på mange af dine elektroniske produkter, og det vil spare dig for mange penge i længden.
Desuden er reparation en meget bedre løsning for miljøet, og du kan derfor bruge konceptet i din CSR-rapport, som vil bidrage til at du kan positionere dig som en socialansvarlig virksomhed i kundens bevidsthed.

Sælg ud af dine ting

Det er meget naturligt, at man i en virksomhed skifter borde, stole eller computere ud, og i mange tilfælde bliver disse sendt på lossepladsen eller omdannet til råstoffer.
Men hvis du vil forbedre din økonomi og spare penge på elektronikken, kan det være en fordel at sælge ud af de ting, du alligevel har tænkt dig at smide ud. I en startup virksomhed er hver en sparet krone værdifuld, og det er en fordelagtig måde at holde dine omkostninger nede på.

Telerepair.dk ville være din perfekte samarbejdspartner, da de både reparerer ødelagte tablets og mobiltelefoner. Men samtidig gør de det muligt at købe brugt elektronik og derudover også sælge ud af din ødelagte eller opbrugte elektronik.

Forhåbentligt kunne du bruge nogle af disse tips til at spare penge på elektronikken i din virksomhed. Det er vigtigt at notere at disse koncepter ikke kun gælder en startup- virksomhed. Du kan sagtens implementere dem alligevel, selvom din virksomhed har flere år på bagen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *