Start dit iværksætteri med affiliate marketing

Start dit iværksætteri med affiliate marketing

Der har de seneste år været en tendens til at understøtte iværksætteri. Dette har været medvirkende til at interessen for iværksætteri ligeledes er steget eksplosivt. Udsigten til at være sin egen chef og derved have meget frihed samt selvfølgelig at tjene en masse, hurtige penge lokker.

For nogle kommer det dog som et chok, hvor krævende det egentlig er at starte sit eget. Der er så mange praktiske ting, der skal være styr på, og konkurrencen i de fleste brancher er virkelig hård. En branche som også er hård, men hvor der virkelig er muligheder, er affiliate marketing. Læs videre i det der følger, og få inspiration til hvordan du kan tjene penge på affiliate marketing.

Skab god content

Mange der begynder på affiliate marketing, har det med at favne for bredt. De prøver at gabe over mange affiliate sider, hvor ingen af dem er synderligt gode. Det er netop kvaliteten af din side, der er altafgørende for, om du får succes.

Du kan som affiliate marketer være omstillingsparat og agil i dine tiltag, hvorfor din evne at mærke efter i markedet, og på baggrund af det skabe god content direkte rettet mod målgruppen, bør være bedre end hos producenten.

I en virksomhed er der ofte en lang beslutningsproces, der skal tages stilling til, før noget kan ændres. Det er netop her, du har dit eksistensgrundlag. Det skal du udnytte. Sørg for hele tiden at opdatere dit content på siden og løbende opdatere diverse blog, der selvfølgelig skal være relevante for kunden.

Sørg for at dine affiliate sider ranker højt i Google

Det er klart, at din succes afhænger af trafikken. Hvor meget trafik du har, afhænger i høj grad af, hvor højt du ligger på Google.

Der er rigtigt mange faktorer der afgør, hvor Google placerer dig. Først og fremmest er, hvad der bliver beskrevet ovenstående omkring content vigtigt. Jo mere og bedre content du har, desto mere tenderer du til at rangere højere.

Derudover skal du sørge for, at det tekniske aspekt af dine side fungerer. Det vil blandt andet sige, at der er en god struktur på dine side. At du har de rigtige h1’er og h2’er, du har interne links, du har sørget for title tags og meta beskrivelser på dine undersider, og hastigheden er god.

Hvis du er meget ambitiøs kan du prøve kræfter med linkbuilding. Det vil sige, at du får links fra eksterne domæner til din side. Dette vil også øge din ranking på Google.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *