Vær med til at kickstarte Afrikas økonomi med minilån

Vær med til at kickstarte Afrikas økonomi med minilån

Afrika oplever kæmpe økonomisk vækst for tiden, men massere af virksomheder mangler penge til at kunne vokse hurtigere. Det betyder at der er et kæmpe potentiale for at tjene penge på at hjælpe iværksættere i Afrika.

Det kan dog virke svært at finde frem til en person du gerne vil hjælpe, når man ikke har nogle forbindelser.

I denne artikel vil du lære, hvordan du bedst muligt kan låne penge til en afrikansk iværksætter og både tjene penge, samtidig med at du hjælper til at bygge et bedre Afrika.

Forudsætninger for din filantropi

Det kan godt være, du allerede har et arbejdsområde, men for at skille din filantropi med dit andet arbejde, er det en god idé at have et uafhængigt sted at foretage disse aktiviteter. Hvis du beslutter dig for at købe noget ejendom til dette foretagende, vil det være en god idé at kontakte en boligadvokat.

Det er selvfølgelig også vigtigt at vælge en boligadvokat, der har viden om området, du efterspørger. Du kan med fordel klikke her, hvis du leder efter et sted i Odense og omegn. At finde det rigtige sted handler nemlig også meget beliggenhed. I sådan et foretagende er det vigtigt at lokalisere sig et sted, hvor man har gode kontakter.

Med den nye ejendomsmæglerlov er det for køber blevet endnu vigtigere at tilkoble en boligadvokat. Ejendomsmæglerloven betyder nemlig, at mægler ikke længere har noget ansvar overfor køber.

Hvorfor skal du låne penge til en virksomhed

Inden du lærer, hvordan du finder en iværksætter og en virksomhed, som du kan låne penge til, så er det vigtigt at forstå, hvorfor det er vigtigt.

Årsagen til at vi i vesten og de bedre stående lande er bedre stillet end Afrika skyldes, at vi har et langt mere udviklet økonomisk system. Alle har adgang til en bank, alle kan starte en virksomhed og der er massere af jobmuligheder til folk.

Hvis Afrika skal blive ligeså udviklet, som Europa og Nordamerika, så kræver det at vi hjælper med at bygge deres økonomi. Den bedste måde at bygge det økonomiske system op er ved at tilføre flere penge, hvilket er ligesom blodet i et økonomisk system.

En god måde at finde frem til den rigtige virksomhed, er ved at følge fremgangsmåden en såkaldt Business Angel benytter sig. Du skal simpelthen udarbejde en platform, hvor dem der er interesserede kan finde dig og skrive ind til. Hvis du har penge til at støtte foretagender, så er der helt sikkert folk, der vil vise dig interesse, så snart du eksponerer dig selv for dem.

 

Hvordan finder du et godt projekt?

Måden du finder en dygtig iværksætter, som har brug for et lån er gennem internettet. Sider som MYC4.com har gjort det muligt at for folk som dig, der gerne vil investere, at komme i kontakte og sikkert låne penge. Siden fungerer ved at iværksætteren i Afrika får en god ide, som han ikke kan føre ud i livet uden penge. Har går herefter til hjemmesidens lokale kontaktperson og forklare ham om hans projekt.

Hvis kontaktpersonen synes, at det er en god ide så bliver projektet lagt ud på siden. Herefter er det op til dig at kigge de forskellige projekter igennem indtil at du finder et, som du godt kan lide.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *